Evenimente

Ce ne pregătește a VIII-a ediție Webstock? Agenda evenimentului

Profesioniștii din mediul digital și persoanele pasionate de social media sunt așteptați pe 2 octombrie la Webstock 2015, cea mai mare conferință locală dedicată social media. Anul acesta evenimentul organizat de Evensys împreună cu Vodafone România va aduce în prim plan cele mai noi și mai interesante teme din zona rețelelor sociale, a bloggingului și a comunicării.

Prima parte a evenimentului va fi un exercițiu de inspirație asigurat de nume cu recunoaștere în media și mediul online, exercițiu denumit simbolic “The Game Changers”. Pe scena Webstock2015 vor urca Andrei Roșu (sportiv), Dragoș Lumpan (fotograf), Cabral Ibacka (realizator TV), Cornel Ilie (Vunk), Erwin Albu (antreprenor), Florin Georgescu (ciclist), alături de doi reprezentați cu greutate din lumea afacerilor, Andrea Rossini (Vodafone Romania) și Michele Grassi (Enel Energie Muntenia).

Aceștia le vor vorbi participanților despre modul în care au obținut succesul prin alegerea unui drum mai puțin convențional, despre cum acțiunile lor au dobândit o vizibilitate crescută cu ajutorul mediului online și despre importanța pasiunii și a ambiției ca resurse necesare pentru a face o schimbare notabilă.

Partea a doua a zilei va include trei micro-conferințe ce vor aborda subiecte importante din social media, blogging și comunicare online. La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, unde vor fi premiate cele mai bune proiecte realizate în ultimele 12 luni în mediul online, pe una dintre cele 12 categorii existente: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online. Proiectele nominalizate sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

În plus, cea mai vizibilă personaliltate din online, conform votului public, va primi premiul Intel Online Personality of the Year.

„Când am lansat Webstock, ne-am gândit că va fi un eveniment doar pentru bloggeri. Între timp, a devenit cea mai mare și mai cunoscută conferință de social media de la noi și în același timp punctul de întâlnire a bloggerilor din toată țara. Ne place să credem că Webstock este atât un loc plin de inspirație, căt și unul în care se leagă prietenii și se întâmplă ceva interactiv și interesant”, spune Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Webstock 2015 este organizat în parteneriat cu Vodafone, Enel, Raiffeisen Bank, HP, Bitdefender, Staropramen, McDonald’s, Gerovital, McVitie’s, Intel, Coca-Cola si LG.

Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă la Webstock2015, poți urmări atât site-ul www.webstock.ro, cât și contul de Twitter dedicat sau pagina de Facebook.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s